Régi és új emlékek egy helyen

A város ahol lakom, egy nagyon szép barátságos hely, tele zöld övezettel. Van egy gyönyörű park ahova mindenki imád eljárni. Megannyi emlék fűz oda. Barátnős séták, randik, és volt abban a parkban egy halászkertnek elnevezett kis romkocsma, ahol szinte minden nyarunkat töltöttünk a barátaimmal. Ma már egy óriási játszótér van a helyén, mi meg a lányokkal mind odahordjuk a gyerkőceinket.. hát igen, gyorsan megy az idő.

Míg régen ezen a helyen minden bulit és pasit kipletykáltunk egymásnak, manapság már olyan témák is egészen erősen jelen vannak, hogy ki honnan rendeli a pelenkát a babának. Juli mondta, hogy ő már egy jó ideje a www.lord.shop.hu oldalról rendel, mert itt a legolcsóbb, de a legjobb minőségű is.

Mikor hazaértem én is ránéztem erre a www.lord.shop.hu-ra, mert Juli annyi pozitív dolgot mondott róla, hogy igazán kíváncsi lettem. Bevallom, az állam is leesett, mikor megláttam, hogy valójában mennyi mindent lehet itt beszerezni. Ha jól számoltam 19 különböző főkategória van és még azon belül is vannak alkategóriák, hogy jobban át lehessen látni a kínálatot. Sőt egyébként még azon belül is lehet szűrni ár szerint, akár te is beállíthatod, hogy milyen árkategóriában keresel de sorrendbe is állíthatod, hogy ár szerint növekvő vagy csökkenő legyen a lista, vagy népszerűség alapján lássad őket.

Ami persze a legjobban érdekelt engem, azok a pelenkák voltak, de láttam, hogy eléggé nagy tételben lehet csak rendelni. Bár elképesztően jó áron voltak, mivel nem vagyok valami gyakorlott az online vásárlásban, kicsit megijedtem. Szerencsére van lehetőség próbacsomagokat rendelni, így úgy döntöttem, hogy először azokat próbálom ki, meg persze felhívtam Julit is, hogy melyiket ajánlja. Ő elmondta, hogy igazából bármelyiket megrendelhetem, nem fogok csalódni, de persze, ha nyugodtabb vagyok, akkor, ha először a próbacsomagokat rendelem meg, akkor tegyek így, idővel úgy is rákapok az ízére.

A kiszállításnál két lehetőséget kínáltak fel: vagy a GLS futár hozza ki nekem, vagy valami túrajáratot veszek igénybe. Juli mondta, hogy ő néha azt szokta, mert neki úgy jobban kijön a lépés, de én most első körben inkább maradt a GLS-nél, lehet később én is kipróbálom a túrajáratot, de most mindenképp biztosra akartam menni. A fizetési lehetőségek között is megnyugodtam, hogy működik az utánvétes fizetés, nem feltétlenül kell előre kifizetni az egészet, de ha valaki jobban szereti az online utalást, akkor arra is van természetesen lehetőség, a Barionon keresztül. Juli például így szokta megoldani a fizetést, elmondása szerint ez így neki sokkal gördülékenyebb, nem kell vacakolni még a futárral az átvételkor.

Na, mindegy, én végül a GLS futárt választottam és a készpénzes utánvétes fizetést. Mivel 8000 forint felett vásároltam, a szállítás ingyenes volt, de az utánvétes fizetésnek van egy 300 forintos felára, gondolom ilyen bebiztosítás az ő részükről, de hát egye fene, ez egyáltalán nem tétel. Miután leadtam a rendelést 2 napon belül meg is érkezett a csomag. Valóban nagyon jó minőségű volt a próbacsomagom tartalma, még a fele sem fogyott el, már rendeltem a rendes pakkokat.

Azóta én is LORD Shop-ról rendelem a pelenkát, meg tulajdonképpen az összes kozmetikumot és tisztítószert is, sokkal egyszerűbb, sokkal gyorsabb és sokkal költséghatékonyabb az egész! Nézzetek rá Ti is!