A kedvenc éttermünk és a kedvenc nyomtató alkatrészeket forgalmazó oldalunk

Összeült a nagy család a Régi Siposban, anya kedvenc helyén, szülinapot ünnepelni. Imádjuk ezt az éttermet, mert isteni magyaros konyhájuk van, minden helyben készül, még a sült krumpli sem mirelit, és pazar kilátás nyílik a Dunakanyarra, jók a borok, egyszóval: tökéletes. Mindig jó hangulatban telnek a családi összejövetelek, itt még a két nagybátyám se szokott összeszólalkozni, pedig ők 50 éves korukra se nőttek ki egymás froclizásából.

Szóval, a hangulat szokás szerint nagyon jó volt, kivéve, hogy a nővérem nem tudott elszakadni a munkájától.

Kérdésemre válaszolni elmondta, hogy állandóan szenvednek a nyomtatóval, hogy a közeli boltban sose rendelik be időre a tonert, pedig kifizetik előre, van, hogy napokig nem tudnak nyomtatni, illetve a szalonba rohangálnak, arany árban nyomtatni.

Kicsit meglepődtem, hogy ez ekkora probléma, hiszen a nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalon rengeteg különböző márkájú és típusú nyomtató géphez lehet tonert, tintapatront, és lézeres kellékeket kapni, van, amihez nem csak gyárit, hanem akár utángyártottat is, ami ugye lényegesen olcsóbb.

Láttam a nővérem arcán, hogy még az életbe nem hallott erről a cégről, ezért megmutattam neki a honlapot: nyomtatoalkatresz.hu/toner. 13 márkához lehetett tonert választani, olyanok közül, mint a Canon, a Panasonic, a HP, a Sharp vagy a Philips, tehát távolról sem noname márkákról van szó.

Ha kiválasztottuk a gyártót, akkor csoportokba rendezve láthatjuk a különböző modelleket. Ha a modellünk is megvan, akkor pedig láthatóvá válik a vele kompatibilis alkatrészek listája. 2 darabtól már mennyiségi kedvezmény jár, ami 3 darab vásárlása esetén tovább nő, ami igen baráti.

Ezen felül a szállítás is ingyenes, és ez nincs vásárlási minimumhoz kötve, ha egy patront vagy tonert rendelünk, azt is ingyenesen szállítják.

Szállítási módoknál is választhatunk, hogy házhoz szállítsa a futárszolgálat, vagy pedig csomagpontra. Illetve esetenként, általában nagyobb megrendeléseknél, akár saját autóval szállítják.

A kiszállítási idő a zöld pipával jelölt termékeknél rendkívül gyors: a délig leadott rendeléseket már másnap kiszállítja a futár. Kék pipa esetén 1-4 munkanap a szállítási idő, ami még szintén gyors, homokórás rendelés esetén pedig érdeklődni érdemes, mert lehet, hogy gyorsan tudják szállítani azt is.

És emellett még papírt is forgalmaznak, fotópapírt, matt, pigmentált tintához való papírt több méretben, illetve tekercsben is lehetőség van rendelésre.

Lényegesen jobb megoldás a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalt választani, mint boltról boltra rohangálni, remélve, hogy valahol megtaláljuk azt a patront, amit keresünk.

A nővéremnek is nagyon tetszett az ötlet, látszott, hogy megkönnyebbült, és gyorsan el is mentette a webáruház címét. Ezután pedig már felhőtlen jókedvvel élveztük a családi összeröffenést, a belsős poénokat, az isteni ételeket és a finom borokat.