Pénztárcám története

Nem fogjátok elhinni, mi történt velem a múltkor.

A családommal éppen a helyi halászkertben ebédeltünk, amikor felfigyeltem valamire: a szomszéd asztalnál már nem ült senki, de az egyik széken ott maradt egy női pénztárca.

női pénztárca

Természetesen az volt az első gondolatom, hogy vissza kell juttatni a gazdájához. Viszont ahogy magamhoz vettem és jobban megnéztem, nagyon megtetszett a tárca.

Miután elhagytuk az éttermet, felhívtam a telefonszámot, amit a pénztárcában találtam. A gazdája nem győzött hálálkodni, hiszen a megtalálásért cserébe nem kértem sokat: csak annyit, hogy árulja el, hol szerezte ezt a tárcát.

Meg is kaptam a választ: az Anna Táska weboldalról vásárolta. Amikor hazaértem, az első dolgom az volt, hogy rákerestem erre az oldalra. Nem is kellett csalódnom. Hamar megtaláltam ezt a csodás webáruházat, ahol a táskák mellett rengeteg női pénztárca is kapható. Azt hittem, hogy a talált női pénztárca a legjobb és legpraktikusabb, amit valaha láttam, de tévedtem: ezen az oldalon óriási választékban voltak a különleges és minőségi tárcák, pont az én stílusomban. Így aztán egy teljesen különböző darabot választottam ki magamnak, egy gyönyörű krémszínű bőr tárcát.

Annyira fellelkesültem attól, hogy ennyiféle színű, típusú és mintájú női pénztárca található itt, hogy rögtön választottam egyet a család összes női tagjának. De persze a férfiak sem maradtak tárca nélkül, hiszen a férjemnek és a sógoromnak is találtam olyat, ami az ízlésüknek megfelel.

Amióta megjöttek a szupergyors szállítással a pénztárcáink, nem győzünk büszkélkedni velük az ismerősöknek.

Imádjuk az új tárcáinkat, köszi Anna Táska!