Szuper babakocsi tipp a barátainktól

Életem legszebb periódusában vagyok, babát várok. Tervezett volt a gyermek, a párommal már nagyon szerettük volna, és készültünk is rá. Mikor megtörtént a csoda, mind a ketten nagyon boldogok voltunk, de egyikünk se gondolta, hogy ennyi mindenre kell odafigyelni, és ennyi mindent kell venni, mielőtt megérkezik a kis csöppség. persze, könnyebb dolgunk van már nekünk, 21. századi kismamáknak, mint anyáinknak, vagy dédanyáinknak. Az információ csak úgy özönlik ránk az internetről, az eszközök és babaholmik tekintetében pedig a választéknak csak a képzelet és a pénztárca szab határt.

A sok infóból persze nehéz szelektálni, mindenki másra esküszik, így nehéz eldönteni, nekünk miből mi lenne az optimális választás. Ezért is szeretek személyesen beszélgetni a kisbabás ismerőseimmel, mert mikor szóban érvelnek olyanok, akiket ismerek, máris sokkal pontosabb információk alapján tudom eldönteni, mire van vagy lesz szükségünk.

A hétvégén ebből a felindulásból elmentünk vacsorázni a kisbabás barátainkkal. Nagyon gondos és értelmes házaspárról beszélünk, és adok a véleményükre, így nagyon vártam, hogy egy finom vacsora mellett átbeszélhessük a tapasztalataikat.

A leghasznosabb tanácsuk számomra a babakocsikkal volt kapcsolatos. Elmesélték, hogy mikor ők nézegették, majd bele bolondultak a választásba, mert annyi féle és árú babakocsi van, hogy lehetetlen meghatározni, melyik a megfelelő. Mindenki mást mond, másra esküszik, a vélemények nem mérvadóak, fejben kell összerakni, mihez szeretnénk használni a babakocsit, és ahhoz mi a legmegfelelőbb.

A barátnőm azt javasolta, mindenképpen olyan babakocsit vegyünk, ami multi funkciós, és több részből áll, így megspóroljuk a mózeskosarat, a babahordozót és az autós gyerekülést is egy árban megkapjuk mindet. Fontos még, hogy könnyű legyen a babakocsi, ha lehet fém vázas, és nem árt, ha hipoallergén anyagból van, ami mosható, mert ez is egy nagyon hasznos dolog tud lenni.

Teljes mértékben egyet tudtam érteni az érvekkel, így megkérdeztem, hogy ők elégedettek-e az övékkel, a válasza egyértelműen igen volt. Már csak az volt a kérdés, hogy ők hol vásárolták. Azt javasolta, hogy a babakocsik.hu weboldalon nézzem meg a babakocsi árakat, ott szinte mindegyik jó lehet, a célnak és az elvárások megfelelő, szuper minőség, és ráadásul még nagyon szépek is. Türelmetlen típus vagyok, még ott a helyszínen fel is mentem az oldalra, és meg is találtam a tökéleteset. Majdnem meg is rendeltem, de a barátnőm azt javasolta, menjünk el az üzletbe, és nézzük meg személyesen, mert az a biztos, ha ki is próbáltuk. Ők is így vették, és nagyon kedvesek, segítőkészek voltak a boltban, így érdemes ellátogatni.

Mindenképpen megfogadom a tanácsát, és személyesen megnézem, melyik az igazi szerelem számomra. Már alig várom, nagyon izgatott vagyok miatta. Azért meg van a maga hangulata ennek a babaholmi vásárlásnak. Igazán szép ez a felkészülési időszak, ahogyan várjuk életünk értelmét, a gyermekünket. És ha a jövő héten eljutunk a szuper babakocsi boltba, már haza is tudjuk vinni a kis csöppségünket.