A kedvenc szérumomat ajánlottam a barátnőmnek

Büszkén mondhatom, hogy már több éve tavasszal és ősszel mindig részt veszünk a híres éttermek hetén. Szerintem ez egy remek kezdeményezés, ami már a legelején felkeltette az érdeklődésemet. Hogy miért? Mert ez nem csak egy egyszerű vacsora, hanem egy nagyon jó közösség építő is, hiszen vacsorázni általában nem egyedül megy az ember, hanem barátokkal vagy ismerősökkel.

Ezért várom mindig ezt az eseményt, mert ilyenkor végre találkozhatunk a barátokkal, sokszor azokkal, akikkel nem túl sűrűn futunk össze. Ilyenkor nem csak, hogy egy jót eszünk, hanem persze jókat is beszélgetünk és végre megtudhatjuk, hogy kivel mi történt. A pletykák sem maradhatnak el attól függően, hogy melyik társasággal találkozunk.

És persze olyan éttermeket próbálhatunk ki, ahova amúgy nagy valószínűséggel nem nagyon mennénk el, mert vagy túl drága vagy pedig egészen egyszerűen nem esik útba, esetleg messze van.

A legutóbbi ilyen vacsorán egy nagyon kedves barátunkkal vacsoráztunk, Marcsival. A csevegés közben elpanaszolta, hogy felső szemhéj dagadás problémája van, amivel nem nagyon tud mit kezdeni. Én erre egyből ajánlottam is neki az InstanTense szérumot, mert nekem is volt hasonló problémám és segített.

Bizony a kor előrehaladtával és az öregedéssel egyre több probléma jelentkezik. Az egyik ilyen lehet az ödémák megjelenése az arcon. Miért van ez így? Egészen egyszerűen azért, mert idővel a szem körüli szövetek gyengülnek, fokozatosan csökken az ott található kollagén mennyisége, amely elsődlegesen felelős a feszes bőrért.

A szem környékén folyamatosan felgyülemlik a folyadék, amely miatt a szem duzzadtnak, puffadtnak tűnhet. Nem kell tőle megijedni, mert az esetek nagy részében ez nem valamilyen betegségnek a jele, hanem csupán esztétikai problémát jelent, ugyanis sok embert zavar, hogy ilyen dudor jelenik meg az arcán.

Annak ellenére, hogy ártalmatlanok mégis érdemes orvoshoz fordulni abban az esetben, ha esetleg fájdalmas, viszket, túlzottan piros színű vagy egyszerűen egyáltalán nem múlik el. Sőt, akár a test más részein is megjelenhet. Ilyenkor már többféle betegség jele lehet, mint pajzsmirigy probléma, allergia vagy esetleg vesebetegség.

Persze az is egy nagyon fontos tényező az ödéma kialakulásában, hogy hogyan élünk. Talán mondani sem kell, hogy a dohányzás, a túlzott alkohol fogyasztás vagy az egészségtelen táplálkozás számtalan probléma eredői, így nem meglepetés, hogy ezek is nagyban hozzájárulhatnak a szemünk elváltozásaihoz. Az sem tesz túl jót, ha túlzásba visszük a napozást, de persze ugyanakkor lehet örökletes is.

Emellett pedig még lehetnek mentális és lelki okai is annak, ha valakinél ez kialakul. Ha nincs rendben az életünk, ha különböző problémáink vannak és egészen egyszerűen nem élünk kiegyensúlyozott életet, az sokszor az arcunkon is meglátszik.

Erre tud megoldást nyújtani az InstanTense Plus széruma. Használata roppant egyszerű, mert csupán egy nagyon kis mennyiséget kell felvinni a bőrre, azt bemasszírozni, megvárni, amíg beszívódik és gyakorlatilag már 3-5 perc után látható az eredmény. Sőt, hatása akár 8-10 óráig is megmarad és a rendszeres használatával még akár a bőrfiatalító hatást is el lehet érni.

Azért is mertem bátran ajánlani Marcsinak a felső szemhéj dagadás problémájára, mert ha mégsem jön be neki, akkor a cég 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal. Csak ki kell próbálnia és ha mégsem válik be, akkor sincs semmi vesztenivalója, mert visszakapja az árát.

Ez ilyen egyszerű, akkor pedig miért ne próbálná ki?