Egy étteremben döntöttük el, portréfotót szeretnénk

Amikor időnk engedi, akkor kikapcsolódásként szeretünk elmenni egy hangulatos étterembe. Ilyenkor szoktunk megbeszélni sok fontos témát is. Legutóbb még arról is szó esett, hogy részt veszünk egy portré fotózáson.

Mind a kettőnknek nagyon tetszenek a portré fotók, ezért már régóta terveztük ezt. A legjobb szakember kiválasztásához az interneten kezdtük el megnézni a referencia portré fotókat. Több ígéretes fotóst is találtunk, de csak egy olyan volt, aki mindkettőnknek tetszett. Ő pedig nem volt más, mint Szoboszlai Kriszti.

Neki olyan egyedi a stílusa, amit szerintem első ránézésre mindenki fel tud ismerni. Nagyon szeretjük az egyediséget, ezért amikor megláttuk a képeit, egyből ráesett a választásunk.

Többfajta fotózási fajtát is vállal, ezért ha valaki nem portré fotózást szeretne, akkor is bőven van miből válogatnia. Hiszen vállal kismama, esküvői, jegyes, művészi, glamour, gyermek, családi, fine art és élményfotózást is. Amennyiben ezek közül bármelyiket szívesen kipróbálnád vagy szükséged lenne rá, akkor keresd őt bizalommal.

A honlapján egyébként nagyon sok információ megtalálható a fotózásokról és azoknak a menetéről. Ha kíváncsi vagy ezekre, akkor egy részletes leírást találsz majd az oldalon. Illetve nem csak a fotózásról tudhatsz meg többet, hanem magáról Szoboszlai Krisztiről is.

A visszajelzések alapján is elmondható róla, hogy kiváló fotós, a fotózások hangulata mindig nagyszerű, a gyerekekkel könnyen szót ért és valóban szívvel, lélekkel készíti a képeket. Illetve ami még egy nagy plusz lehet szerintem, hogy a személyisége olyan megnyugtató, aminek köszönhetően senki nem érzi magát frusztráltan vagy kellemetlenül a kamera előtt.

Válassz profi fotóst, ha kiváló képeket szeretnél kapni!