Étterembe mentünk volna, de a csőtörés közbeszólt

Sajnos nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztük őket. Pláne nem, ha mondjuk egy évfordulós vacsoráról van szó. Nem is akármilyenről, hanem a tizedikről. De hát na, vannak az életben váratlan helyzetek, meg kell tanulni őket kezelni. No’ meg persze alkalmazkodni hozzájuk és mindig kész megoldással előrukkolni. Ez történt akkor is, amikor le kellett pár nappal ezelőtt mondanunk az asztalfoglalásunkat a kedvenc éttermünkbe. Sajnos közbeszólt egy otthoni csőtörés, de hát ezt ki láthatta volna előre? Szerencsére azonnal tudtam a megoldást, hiszen a vizszereles.net azonnali szolgáltatást nyújt ha, SOS vízszerelés Pest kerületeiben szükségessé válik!

Nem is húztam az időt, azonnal tárcsáztam. A vacsiról lemondhatunk egy puccos helyen, de talán egy kajarendelés még belefér a nap végén. Másfél óra, azt mondták. Kíváncsi leszek, hiszen a fővárosban lakunk, ahol mindig dugó van. Ráadásul Pestnek egy elég forgalmas részén, még a boltot sem tudom megjárni másfél óra alatt. Legnagyobb meglepetésünkre azonban rekord gyorsasággal értek ki hozzánk, még annyi időbe se telt, amit mondtak. Ez aztán a minőségi szolgáltatás, tudtam én, hogy őket kell hívni!

SOS vízszerelés Pest kerületeiben? Nem probléma, megoldanak bármit!

Nagyon örülök annak, hogy végül őket hívtuk ki, mert nagyon profi a csapat. Azonnal meg is kezdték a munkálatokat és a csőtörés helyét is gyorsan megtalálták. A munka precíz volt és szervezett, látszott a szerelőkön a több év rutin. Pár óránál nem tartott tovább az egész folyamat, így még pont elcsíptünk egy kaja kiszállítást. Amikor már láttuk, hogy a vége felé járnak a javításnak, megrendeltük a pirított tésztánkat és vártunk. Nem csak a vacsira, hanem arra is, hogy végre készen legyen és elfelejthessük ezt a napot.

Szerencsére a vizszereles.net pozitív tapasztalatokat hagyott bennünk. Ez volt talán az egyetlen jó dolog a csőtörésünkben. Minden esetre kétszer nem csap belénk a villám, így foglaltunk egy másik időpontra asztalt. Abban viszont megállapodtunk a párommal, hogy éves szinten fogunk tartani karbantartást és vizsgálatot a vízvezetékek terén. Ebben is tudnak majd szerencsére segítséget nyújtani a profi vízvezeték szerelők a vizszereles.net-nél, ugyanis nagyon széles a szolgáltatások palettája. Duguláselhárítás, csatornázás, javítás, csere, karbantartás, csatornakamerázás. Mi kellhet még?