Hal került a laptopra, de a pcmentor megoldotta a problémát

A vendéglőbe járnak néha dolgozni és munkamegbeszélésekre is emberek, így vannak időpontok, mikor tele vagyunk öltönyös, laptopokkal mászkáló emberekkel.

Amikor sokan vannak, nagy a sürgés forgás, néha előfordulnak balesetek. Amíg egy-egy tányér vagy pohár törik, addig nincsen baj, ezek könnyen pótolható dolgok. De az egyik vendégünk telibe öntötte halászlével a laptopját, majd az ijedtségben el is ejtette azt, így más sérüléseket is szerzett a kis gép. Azonnal sipítozni kezdett, amit meg tudok érteni, nagyon drága egy laptop, nem egyszerű csak úgy pótolni. Azonnal felajánlottam neki a segítségemet.

Mint kiderült, az egyik közeli szállodában van az egész héten. A laptopja kellene neki munka ügyben, de ha nagyon muszáj, meg tudja oldani tabletről a dolgot. Azonnal ajánlottam neki a kedvenc szervizemet, aminek a neve pcmentor számítógép és laptop szerviz . Elfogadta a segítséget, én pedig telefonáltam is. Az a különleges ebben a szervizben, hogy ha nem tud valaki elmenni személyesen, akkor futárral is meg lehet oldani, hogy a laptop az üzletbe kerüljön. A hölgynek lebeszéltem, hogy a futár a szállodából elviszi a laptopját, megjavítják neki, aztán majd ugyanoda viszik vissza is neki.

Kissé zaklatottan távozott a halászleves laptopjával a hóna alatt, napokkal később pedig visszajött, ismét nálunk evett és megköszönte a segítséget, a laptopja visszakerült hozzá halászlé és repedés mentesen. Nagyon hálás volt, hogy ajánlottam neki a pcmentor számítógép és laptop szerviz szolgáltatásait. Az üzlet nálam is egy jó pontot szerzett, tényleg nagyon jól rendbe hozták a laptopot.