A vendéglátásban kevés a szabadidő

Amióta a vendéglátásban dolgozom, nagyon kevés időm van a filmnézésre vagy az általános kikapcsolódásra. Nálunk akkor van a csúcsidő, amiikor a legtöbb ember kikapcsolódik, filmet néz vagy a moziba megy. Amíg ők kikapcsolódnak és pihennek, én kőkemény vagyok és maximálisan odateszem magam.

Büszke vagyok a munkámra, de azért egy kicsit mégiscsak bánt, hogy míg más pihenhet, én rendre lemaradok mindenről, ami másnak kikapcsolódás. A legújabb premierekről vagy a kedvenc sorozatom epizódjairól.

Szerencsére, mint annyi mindenben, az internet ebben is sokat segít. Ma már a legjobb online filmek magyarul is elérhetőek, ha az ember szán rá egy kis időt és némi pénzt. Nem kel kalózkodni sem. Az oldalakon ma már lehetséges az úgynevezett streamelés. Letöltés nélkül, legálisan lehet nézni mindent, jó minőségben, ráadásul tökéletesen reklám mentesen, ha az ember jól találja meg az erre szakosodott weboldalakat.

Én ma már szinte mindent, amit lehet online, az interneten nézek. Egyszerűen azért, mert számomra a tévé pénzkidobás, sosem vagyok otthon főműsoridőben, az online filmeket viszont ott és akkor nézem meg, amikor és ahol csak akarom. Ha van egy szabad estém, a barátaimat is összegyűjthetem egy kis „ottalvós” mozizásra, nem kell utazni, egyeztetni, aztán rendesen viselkedni – kiélvezhetjük, hogy kényelmesen vagyunk, kommentálhatjuk a filmet hangosan. A kukoricára sem költünk annyit – így a családunktól sem veszünk el pénzt, sőt, még időt sem.

Nekem abszolút megérte, hogy magyarul, online filmeket nézhetek. Szerintem mindenkinek érdemes ilyen előfizetésre váltani.