A horgászat és a motorozás a kedvenc hobbijaim

Mikor gyerek voltam, sokat hallottam apámtól a történeteket arról, hogy milyen volt, mikor nagyapámmal együtt horgászni jártak. Papa óriási horgász szakértő volt és szinte mindig friss hal volt ebédre. Érdekes egyébként, hogy mennyi magyar ember választja ezt a hobbit. Én sokáig nem értettem, hogy miért. A horgászat olyan monotonnak és unalmasnak tűnt. Persze gyerekként mindenki inkább akcióra vágyik és folyamatos szórakoztatásra.

Ahogy azonban nőttem, egyre inkább megértettem, hogy milyen szépsége lehet az is, ha az embernek várakoznia kell. A horgászat egy meglepően meghitt dolog. Különösen akkor, ha az ember barátokkal megy el horgászni. Hiszen ilyenkor elbeszélhetjük a napot, miközben még a végén valami finom ebédet is fogunk. Idén is, ha lesz egy kis időm, biztosan lenézek majd a Balatonra és elmegyek párszor horgászni.

Most azonban főleg a másik hobbimra fókuszálok, ez pedig a motorozás. Pár éve kezdtem bele és nagyon imádom, viszont mindig nagy gondban vagyok, mikor motorgumit kéne cserélnem. A mai világban azonban már rengeteg alternatíva van a hagyományos boltokra és az egyik közülük a Motortire oldala volt. Mivel nincs a közelemben motoros bolt, ezért óriási áldás volt, hogy ezen a helyen minden rendelést el tudtam intézni, anélkül, hogy sok-sok kilométert kellett volna leutaznom.

A motortire webshop felülete mindenki számára könnyen kezelhető lesz. Mivel az oldal készítői nagyon odafigyeltek arra, hogy minden logikus helyen legyen és semmi felesleges információ ne zavarjon be. Ezzel pedig rengeteg elvesztegetett időt lehet megspórolni. A motortire webshop emellett még jól is néz ki. Pontosan elkapták a színválasztással a motoros életérzést. Ez is egy fontos szempont számomra, hiszen a motorozás nem csupán egy egyszerű hobbi és jó azt érezni, hogy az oldal készítői ezzel tisztában vannak.

Viszont elég a gyönyörködésből! Milyen választékkal rendelkezik a motortire webshop és hogyan lehet megtalálni pont azt a motorgumit, amire nekünk van szükségünk? Mi sem lehetne egyszerűbb ennél! Mivel a motortire webshop már az első pillanatban egy motorgumi keresővel fog fogadni minket. Ez pedig az oldal legjobb funkciója.

Főleg azért, mert ezt is nagyon könnyű használni és minden adatot meg tudunk adni a motorunkkal kapcsolatban. Így ki tudjuk szűrni azokat a találatokat, amik nem lennének kompatibilisek a járművel. Ezzel pedig sikerült elhessegetniük az egyik legnagyobb kétségemet az internetes vásárlással kapcsolatban. Mivel a motorozás technikai részleteihez annyira nem értek, ezért általában mindig a boltosok szavára hallgatok. Itt azonban végre én is egy kicsit jobban megérthetem, hogy milyen gumik illenek az én járgányomhoz.

motortire webshop

Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa volt. Mivel miután beírtam a paramétereket, egymás alatt láthattam az összes olyan gumit, ami megfelelő volt számomra. Így végre picit össze tudtam hasonlítani őket és nem csak bizalom alapján döntöttem afelől, hogy melyik lesz a legjobb. Az árakra sem lehet panaszkodni, jóval olcsóbban beszerezhetünk innen szinte mindent, mint egy rendes boltból.

És még a rendelés menete is pofon egyszerű. Elég csak behelyeznünk a virtuális kosárba azokat a gumikat, amik megtetszettek. Kitöltünk pár adatot arról, hogy hova számlázzák és szállítsák a termékeket. Ha pedig ezzel készen vagyunk, már nincs más teendőnk mint várni pár napot és a motorgumi már az ajtónk előtt landol. A motortire webshop nagyon megkönnyíti az életemet és azóta is szívesen használom.