Nem mi vagyunk a legjobb csapatépítő helyszín

Sokan gondolnak arra, hogy egy rendezvényhelyszín, mint amilyen a mi éttermünk is, tökéletes lenne csapatépítésre is. Persze, teljesen igaz, hogy le tudunk ültetni akár 50 embert is egy asztalhoz, de egy közös ebédet ne nevezzünk már csapatépítőnek! És félre ne érts: nem negatív reklámot akarok csinálni magunknak, egyszerűen csak nem akarok más tollával ékeskedni. Mi egy étterem vagyunk, lagzikhoz nálunk jobb helyszínt keresve se találni, de csapatépítő tartásához messze jobbakat találni az országban.

A fiam cége tavaly nyáron vett részt egy balatoni csapatépítő vitorlázáson a Balaton Pro szervezésében. Ők azok, akik a saját kis flottájukat bármikor készek csapatépítő rendezvényekre felajánlani, legyen szó akár békés sétahajókázásról, akár egy igazi nagy sárkányhajó futamról. A fiamék az előbbit választották, és egyáltalán nem bánták meg. Elmondása szerint nagyon jó hangulatban telt az egész nap, amit Siófokon töltöttek, a legjobb mégis az volt, amikor közösen hajóra szálltak, és azon túl, hogy szelték a habokat, tanultak is 1-2 dolgot a vitorlázásról. Én magam is régóta szeretnék már vitorlázni, lehet majd én is szervezhetnék egy jó kis csapatépítést is itt a többiekkel. Az egyik szakácsunk amúgy is ért valamennyire a hajózáshoz, szóval ő biztosan benne lenne, a többieknek meg pusztán a csapatépítés élménye is jót tenne.

Élményeket kéne szereznünk, hogy ne csak a munka kapcsán emlékezzünk egymásra. A fiamnál ez bevált, úgyhogy hamarosan én is írni fogok a Balaton Pro email címére ezzel kapcsolatban. Ha ti is szeretnétek csapatépítőt tartani, akkor javaslom, hogy Siófokra menjetek először hajókázni, és utána ugorjatok be hozzánk!