Nem csak enni lehet pihenésképpen

Pihenni kell, nem igazán van senki, aki mást állít. Ennek az egyik formája az, hogy elmegyünk egyedül, a barátainkkal vagy a családunkkal egy csodálatos étterembe, ahol a hangulat és az ételek íze együtt csodát képes művelni velünk, na meg a fáradtságunkkal, kiégettségünkkel. De vajon ez az egyetlen hatásos pihenési mód?

Nem bizony. Az egyik leghatásosabb rögtön az, ha nem visszük túlzásba a munkát a hétköznapokban sem. Azért nem szabad, mert ha kiégünk, akkor bizony egy kiadós hétvégi alvás vagy nyaralás sem tud rajtunk segíteni. A lényeg, hogy lehetőleg minden második napon sportoljunk, és szánjunk időt arra is, hogy valami számunkra kedves könyvet olvasunk, vagy filmet nézünk. A családtagokra és a barátokra is sok időt érdemes fordítanunk.

A Karma szalon thai masszázs Budapest szolgáltatásai is fontosak lehetnek azok számára, akik kikapcsolódásra vágynak. Thai masszázs Budapest területén két szalonban vehető náluk igénybe, az egyik a Síp utcában, a másik a Király utcában található. Ez azét jó, mert mindenki a hozzá közelebb esőt választhatja. Időpontot a honlapon megadott telefonszámon és az “IDŐPONTOT FOGLALOK” feliratra kattintva lehet. A koronavírusra való tekintettel a bejáratnál van lehetőség kezet fertőtleníteni, a masszőrök végig maszkban vannak, és minden masszázs után fertőtlenítik a szobákat.

A személyre szabott thai masszázs akkor lehet hasznos, ha valaki napi 8 órát ül egy irodában, vagy komoly fizikai munkát végez, esetleg a nap végén kimerülten zuhan le a kanapéra, vagy nem tudja eldönteni, hogy egy kiadós alvásra, vagy egy kiadós masszázsra van szüksége. A masszőrök tudnak nyújtani tradicionális thai masszázst, talpmasszázst, hátmasszázst, fejmasszázst, nyakmasszázst, vállmasszázst, olajos testmasszázst, meleg olajos testmasszázst, olajos hátmasszázst, kókuszolajos testmasszázst, herbál masszázst és páros masszázst.

A korábbi vendégek véleményét megtalálhatják egy külön boxban a honlapon, ahol még képeket is találhat a szalonról. Gyakori kérdések szekció is van a weblapon, melyben a leggyakrabban ismételt kérdésekre válaszolnak a honlap szerkesztői. Az első kérdés, hogy vajon fájdalmas-e a thai masszázs? Ez a vendégek igényétől függ, lehet erősebb és gyengébb masszázst is kérni. Sokakat érdekel, hogy vajon ruhában történik-e a masszázs. Száraz masszázs esetében ruhában, olajos masszázs esetén ruha nélkül valósul meg a kezelés. Fontos még, hogy zuhanyzást követően, tisztán kell érkezni a masszázsra, és hogy a kezelés előtt 1 órával nem szabad enni, és alkoholt sem szabad fogyasztani.

A weboldalon egy térkép segít eligazodni, és megtalálhatjuk rajta a szalonok facebook és instagram oldalára vezető linkeket is. A honlap a külföldi vendégek kedvéért angolul is elolvasható, és az árakat is könnyedén megtalálhatjuk. Ajándékutalványt is lehet vásárolni, valamint kedvezményes masszázsbérleteket is vehetünk. Három fő felett csoportos kedvezmény is jár.