Étteremben megünnepelt családi esemény is lehet ürügy a cipővásárlásra

Nagy megtiszteltetésben volt részünk a férjemmel, ugyanis a legjobb barátnőmék felkértek, hogy legyünk a 3 hónapos pici babájuk keresztszülei. Örömmel és büszkeséggel telve vállaltuk a nemes feladatot. A kislány keresztelőjét a helyi református templomban tervezték megtartani, aztán egy jó kis svédasztalos vendégségre voltunk hivatalosak egy közeli éterembe. Hallottam már erről a vendéglőről, de még soha nem jártam ott így emiatt is kíváncsian vártam a nagy eseményt. A fogadó honlapját megnézve, egy hangulatos, ínycsiklandozó ételeket kínáló helyről lehetett szó. 

Még volt néhány hét a nagy eseményig, szóval volt idő azt is átgondolni, hogy mit vegyünk fel. Nekem fontos volt, hogy minden passzoljon rajtam, de azért arra is figyelmet fordítottam, hogy a férjemmel is jól mutassunk egymás mellett. Van egy szép alkalmi ruhám, ami egyszer volt csak rajtam tavaly egy esküvőn, de a hozzá választott cipő akkor igencsak feltörte a lábamat. Így lábbelit mindenképpen szerettem volna újat választani.

Nem estem kétségbe a gondolattól, hiszen van egy bevált webáruház, ahonnan be szoktam szerezni a lábbeliket az egész család számára. Akkor találtam rá, amikor egy alkalommal tornacipőt kerestem a gyerekeknek iskolakezdésre. Beírtam hát, hogy Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház és ki is dobta nekem a találatot: cipomarket.hu.

Emlékszem, hogy akkor is meglepett, hogy mennyire sokszínű volt a kínálat és pár kattintás után meg is találtam nekik a megfelelő cipőt tesiórára, nagyon kedvező áron.

Ezúttal alkalmi cipőre volt szükségem ugye, már meglévő ruhához. Valami test- vagy homokszínű lábbelire gondoltam, mert táskám is van hasonló árnyalat és az ilyen szín nagyjából mindenféle öltözékhez jól passzol szerintem. Szerencsére ebben a webáruházban színre is lehet szűrni. enélkül kicsit sokáig tartana a több száz pár női cipő közül megtalálni a megfelelőt.

Ezért is szeretem nagyon ezt a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu -t, mert nagyon vásárlóbarát webshopról beszélünk, többféle értelemben is.

Elsősorban a nagyon kedvező áraik miatt kedvelem őket. Mindenki szeret jó áron minőségi termékekhez jutni, ez természetes. Itt akár 60-70%-os kedvezménnyel is meg lehet vásárolni a szebbnél-szebb és márkásabbnál márkásabb cipőket. Másodsorban a bőséges választék miatt is nagy kedvencem ez a webáruház. Bárki, legyen az nő, férfi vagy gyerek, bármilyen alkalomra keres magának lábbelit, azt itt biztosan meg is fogja találni. Ami még számomra nagyon fontos, hogy a webshop felülete úgy van összerakva, hogy élmény itt vásárolni. A képek a termékekről részletesek és szépek. A leírásokban minden fontos információt megtalál az érdeklődő, márkára, anyagra, színre és extra tulajdonságokra vonatkozóan.

Pontosan összeszedett menü és szűrők segítenek eligazodni a rengeteg termék között és kiválasztani a megfelelőt. Válogathatunk márka, szín, méret, ár, kedvezmény, de még sarokmagasság szerint is a számtalan lábbeli között.

Emellett márkánkénti, tűpontos mérettáblázat is található az oldalon. Örülök, hogy a webshop üzemeltetői erre is figyeltek, hiszen itt fontos a megfelelő pontos méret kiválasztása, miután nincs lehetőség próbálni. Ám, ha mégis méretproblémák lennének a megvásárolt cipővel, semmi gond: természetesen van lehetőség cserére, de ha úgy kívánja a vásárló, a termék árát is visszatérítik.

Én ezúttal színre kerestem, a bézs és homok színeket választottam ki és örömmel láttam, hogy most is, mint mindig lesz az ízlésemnek és a célnak megfelelő cipő. Nem szeretem a túl magas sarkat, így egy szélesebb, stabilabb sarkú Tamaris cipőre esett a választásom. Megnézve a termékleírást láttam, hogy a talpbetétje memóriahabból készült, aminek külön örültem. Biztos voltam benne, hogy nagyon kényelmesnek bizonyul majd.

A táskám már megvolt a cipőhöz, csinos borítéktáska, hasonló bézs árnyalatban. Már láttam is előre, hogy milyen jól fog passzolni az új cipő és a táska a padlizsán pánt nélküli ruhámhoz.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu

Én könnyedén kiválasztottam a számomra megfelelő cipőt és előre örültem, hogy milyen jól fog majd mutatni a lábamon. A férjemnek is volt egy új öltönye, amit egyszer viselt. Ezt szintén a már említett lagzira vásároltuk, de gondoltam megkérdezem, hogy nem -e szeretne magának másik cipőt választani. Először nemet mondott, de unszolásomra csak végignézte a kínálatot. Mint a férfiakat általában, őt sem kötik le az efféle dolgok, most mégis elidőzött a férfi kollekció böngészése közben. Neki egy klasszikus formájú, Bugatti márkájú, fekete félcipőre esett a választása. Örült, hogy volt a méretében, mert viszonylag kicsi, 40-es lába van.

Pár kattintással befejeztük a vásárlást. a csomagot munkahelyi címre kértem utánvétes fizetéssel. Pár hét hátra volt még a keresztelőig, így nem volt sürgős, hogy megérkezzen, mégis, a megrendeléstől számított második napon már jött is a futár. Otthon aztán kinyitva a csomagot és felpróbálva az új szerzeményeket, nem kellett csalódnunk. Szerintem ezért is tartozik a legjobbak közé ez a webshop: Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu. Külsőben, méretben és árban is a szokásos kiváló minőséget kaptuk. A ruhával felpróbálva is nagyon klassz volt az összhatás.

Néhány hét múlva szép új lábbelikkel és nagy lelkesedéssel felvértezve vettünk részt a szertartáson, ahol büszke keresztszülőkké váltunk. A baba nagyon édes volt és egyáltalán nem sírt. A templomi ceremónia után pedig egy finom svédasztalos ebéd várt bennünket, a közeli étteremben.